Rodin Group

Overal
supersnel
internet

 

Zakelijk snel internet

Wij leveren onze diensten carrierneutraal over meer dan 90 glasvezel netwerken. Dit betekent dat wij niet afhankelijk zijn van één netwerkeigenaar. Naast ons eigen hybride netwerk hebben wij koppelingen met meer dan negentig andere glasvezelpartijen. Waar onverhoopt geen glasvezel mogelijkheden zijn bieden wij altijd een alternatief middels een hoogwaardige gelicenseerde straalverbinding. Hiermee krijgt u altijd de beste oplossing tegen het scherpste tarief.

Tekst

Plaatje

Tekst

Tekst

Plaatje

Plaatje

Tekst

Straalverbinding

Met een straalverbinding sluiten wij u aan op ons glasvezelnetwerk. De straalverbinding die we hiervoor gebruiken is kwalitatief vergelijkbaar met een glasvezelverbinding.

De straalverbindingen die door ons worden ingezet zijn gelicenseerd. Dit betekent dat de straalverbinding gebruik maakt van een eigen frequentie. Deze wordt afgegeven door het agentschap telecom. In tegenstelling tot straalverbindingen die gebruik maken van een licentievrije verbinding (2,4 Ghz/ 5Ghz) hebben gelicenseerde straalverbindingen geen last van interferentie. Hierdoor is de beschikbaarheid van een licentiestraalverbinding vergelijkbaar met die van glasvezel. Wij noemen deze oplossing ook wel eens “draadloze glasvezel”. De snelheden die wij hiermee kunnen bereiken gaan tot 10 Gbs. De afstanden die wij kunnen overbruggen gaan in Nederland tot dertig kilometer van punt naar punt. Alle grote telecomproviders (KPN, T-Mobile, Ziggo/Vodafone, Tele2) maken gebruik van licentiestraalverbindingen voor hun mobiele netwerk. Wij werken met dezelfde apparatuur.

 

Onze partners

 

Agile

DigiWorks

IP visie

Avit

VIB

Mobicom

NDIX

ViewonIT

Wardenburg

OOk partner worden?

Rodin Broadband
Rodin Connect
Rodin Events
Rodin Telecom

© 2019 Rodin Group 

Privacy Statement

Privacy voorwaarden

Disclaimer

Volg ons op:

facebook logolinkedininsta

Contact

Hoofdkantoor
De Verbetering 1
9744 DZ Groningen


Magazijn
Anthonie Fokkerstraat 39 C
3772 MP  Barneveld

+31(0)880117800
info@rodin-group.com

Contactformulier

Rodin Group is VCA** gecertificeerd

 

Rodin Group VCA** Certificatie