Rodin Group

Snel Internet Groningen

Rodin sluit Groningen aan.

Meer informatie

Over Snel Internet Groningen

Woont u in de provincie Groningen en wilt u snel internet? Mogelijk kunnen we u dan gratis aansluiten. Op Snel Internet Groningen kunt u controleren of uw adres in aanmerking komt voor zo’n snelle verbinding. Is dat het geval? Dan kunnen we u in samenwerking met Kabelnoord een mooi aanbod doen.

Graag sluiten wij zoveel mogelijk Groningers aan, maar we moeten ons beperken tot de zogenoemde ‘witte adressen’. Deze adressen zijn door de provincie Groningen vastgesteld na overleg met de marktpartijen. Indien er geen plannen zijn om de snelheid op een adres binnen drie jaar te verhogen en er momenteel onvoldoende voorziening is om een bepaalde snelheid te halen, dan is dit een 'wit' adres. Binnen de projectperiode kunnen wij nieuwe abonnees op die adressen een gratis aansluiting aanbieden.

Om iedereen goed aan te kunnen sluiten, maken we gebruik van een combinatie van glasvezel en radioverbindingen. Welke techniek we ook gebruiken, het eindresultaat is altijd een snelle, goede en betrouwbare verbinding.

 

logo

Onze partners

 

Agile

DigiWorks

IP visie

Avit

VIB

Mobicom

NDIX

ViewonIT

Wardenburg

Ook partner worden?

© 2021 Rodin Group 

Privacy Statement

Privacy voorwaarden

Disclaimer

Volg ons op:

facebook logolinkedininsta

Contact

Hoofdkantoor
De Verbetering 1
9744 DZ Groningen


Magazijn
Anthonie Fokkerstraat 39 C
3772 MP  Barneveld

+31(0)880117800​ 
info@rodin-group.com

Contactformulier

Rodin Group is VCA** gecertificeerd

 

Rodin Group VCA** Certificatie