Rodin Group

Rodin Connect

Wij zijn onafhankelijk specialist en adviseur op het gebied van draadloze verbindingen en glasvezeloplossingen.

Wij leveren hoogwaardige netwerkverbindingen aan nationale en internationale organisaties. Doordat wij ervaring hebben met met de nieuwste technologieën kunnen wij altijd de beste oplossingen bieden voor uw bedrijf.

Innovatief

De nieuwste innovaties gaan gepaard met grote veranderingen en snellere netwerken wereldwijd. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en de mogelijkheden die zij met zich meebrengen.

Totaaloplossing

Rodin Connect levert een totaaloplossing op maat voor ieder bedrijf, tegen de beste prijs. Wij bekijken per situatie welke producten het beste aansluiten bij uw behoefte.

De beste service & advies

Neemt u Rodin Connect in de arm, dan bent u verzekerd van de beste service, ook ná het opleveren van het project. U kunt bij ons altijd terecht voor specialistisch advies, beheer en onderhoud.  U krijgt gegarandeerd het beste advies wanneer u ons inschakelt voor consultancy of het beheer en onderhoud van uw netwerk.

Uiteindelijk willen we u een product aanbieden dat de bedrijfsvoering optimaliseert, waarmee u efficiënt kunt werken en waarmee u kosten gaat besparen.

Om onze kwaliteit te kunnen garanderen, investeren wij veel tijd en aandacht in de producten en zitten we boven op de nieuwste ontwikkelingen.

Onze partners

 

Agile

DigiWorks

IP visie

Avit

VIB

Mobicom

NDIX

ViewonIT

Wardenburg

Ook partner worden?

© 2021 Rodin Group 

Privacy Statement

Privacy voorwaarden

Disclaimer

Volg ons op:

facebook logolinkedininsta

Contact

Hoofdkantoor
De Verbetering 1
9744 DZ Groningen


Magazijn
Anthonie Fokkerstraat 39 C
3772 MP  Barneveld

+31(0)880117800​ 
info@rodin-group.com

Contactformulier

Rodin Group is VCA** gecertificeerd

 

Rodin Group VCA** Certificatie