Rodin Group

"Internet en access doordacht!"

Bekijk onze oplossingen

Over Rodin Group

Rodin Group is gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen, onderhouden en exploiteren van breedband internet- en telecom oplossingen in Nederland, Duitsland en België. Rodin Group bestaat uit verschillende divisies, te weten: Rodin Broadband, Rodin Events, Rodin Connect en Rodin Telecom. 

Rodin is uniek vanwege een eigen hybride netwerk dat uit glasvezel en radioverbindingen bestaat. Waar mogelijk voorziet Rodin internetontsluiting via glasvezel. Wanneer glasvezel economisch onrendabel is, kan een radioverbinding ingezet worden die kwalitatief vergelijkbaar is met een glasvezelverbinding. Dit houdt in dat de acces niet alleen bekabeld geleverd kan worden, maar ook draadloos. Hierdoor kunnen locaties die geen beschikking hebben over breedband en waar er onvoldoende aanbod is van (betrouwbaar) internet, de zogeheten buitengebieden, door Rodin ontsloten worden via radioverbinding.

Is er geen zakelijk snel internet mogelijk op uw locatie? Wij hebben dé oplossing! Neem voor meer informatie contact met ons op en laat u door onze consultants adviseren over de mogelijkheden.

 

broadband

Rodin Broadband is een zakelijke internet- en accessprovider. Wij leveren carrierneutraal over meer dan 90 netwerken onze diensten. Hiermee hebben wij altijd de beste oplossing tegen het scherpste tarief. Onze focus is honderd procent connectiviteit met totale ontzorging. Zakelijk snel internet, altijd en overal!

 

events

Rodin Events levert tijdelijke internetverbindingen, wifi en 4G dekking op (internationale) evenementen. Met onze mobiele masten is er altijd een oplossing mogelijk voor uw evenement.

 

connect

Binnen de Rodin Group is Rodin Connect “de bouwer”. Voor de divisies Rodin Broadband en Rodin Events ontwerpt, installeert en onderhoudt Rodin Connect glasvezel en draadloze oplossingen. Met een 24/7 network operations center en zeer ervaren onderhoudsteam garanderen we de hoogst mogelijke beschikbaarheid.

 

telecom

Rodin Telecom levert hoogwaardige specialistische support voor de netwerken van grote telecom providers. Wij leveren de volledige scope of work: design, engineering, aanleg, installatie, beheer en onderhoud.

Onze partners

 

Agile

DigiWorks

IP visie

Avit

VIB

Mobicom

NDIX

ViewonIT

Wardenburg

Ook partner worden?

© 2021 Rodin Group 

Privacy Statement

Privacy voorwaarden

Disclaimer

Volg ons op:

facebook logolinkedininsta

Contact

Hoofdkantoor
De Verbetering 1
9744 DZ Groningen


Magazijn
Anthonie Fokkerstraat 39 C
3772 MP  Barneveld

+31(0)880117800​ 
info@rodin-group.com

Contactformulier

Rodin Group is VCA** gecertificeerd

 

Rodin Group VCA** Certificatie