Rodin Group

 

Overal snel zakelijk
internet.

Check de mogelijkheden op jouw adres.

 

Snel zakelijk internet

Wij leveren hoogwaardige netwerkverbindingen aan nationale en internationale organisaties. Doordat wij ervaring hebben met met de nieuwste technologieën kunnen wij altijd de beste oplossingen bieden voor uw bedrijf. Heeft u behoefte aan snel zakelijk internet? Rodin Group levert een totaaloplossing op maat voor ieder bedrijf, tegen de beste prijs. Wij bekijken per situatie welke producten het beste aansluiten bij uw behoefte.

Innovatieve oplossingen

De nieuwste innovaties gaan gepaard met grote veranderingen en snellere netwerken wereldwijd. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en de mogelijkheden die zij met zich meebrengen.

Consultancy

Heeft u behoefte aan advies over de inrichting of het ontwerp van een netwerkomgeving? Heeft u een project in binnen- of buitenland waarbij u draadloze verbindingen wilt inzetten? Wij adviseren u graag!

Beheer

Heeft u eenmaal een goed werkend (WAN) netwerk in uw bedrijfsvestiging(en), dan wilt u ook dat deze optimaal blijft. Na de oplevering verzorgen wij daarom graag het beheer en onderhoud.

Onze partners

 

Agile

DigiWorks

IP visie

Avit

VIB

Mobicom

NDIX

ViewonIT

Wardenburg

Ook partner worden?

© 2021 Rodin Group 

Privacy Statement

Privacy voorwaarden

Disclaimer

Volg ons op:

facebook logolinkedininsta

Contact

Hoofdkantoor
De Verbetering 1
9744 DZ Groningen


Magazijn
Anthonie Fokkerstraat 39 C
3772 MP  Barneveld

+31(0)880117800​ 
info@rodin-group.com

Contactformulier

Rodin Group is VCA** gecertificeerd

 

Rodin Group VCA** Certificatie